even kennismaken


Over mijzelf
In 2002 heb ik mijn diploma fysiotherapie gehaald aan de Hogeschool Utrecht. Daarna heb ik gewerkt bij praktijken in Harskamp, Woudenberg, Soest en Utrecht. Inmiddels heb ik dus ruime ervaring als fysiotherapeut.
Handtherapie
In de praktijk merkte ik dat vooral een handletsel enorm ingrijpend kan zijn voor de patiënt. Een goede revalidatie maakt het verschil. Maar dat vraagt meer expertise dan je krijgt in de reguliere fysiotherapie opleiding.
Specialiseren
Daarom heb ik een gerichte opleiding handtherapie gevolgd bij het NPi (Nederlands Paramedisch Instituut). Sinds eind 2009 werk ik als gespecialiseerd handtherapeut.
Om mijn kennis up-to-date te houden zit ik in een intervisie groep met handtherapeuten uit de regio, volg ik korte cursussen en bezoek ik lezingen en congressen.
Medical Taping
Mulligan
Al jaren geleden heb ik de opleidingen Medical Taping en het Mulligan Concept gevolgd. Ik pas beide methoden met succes toe in de handtherapie.
Eigen praktijk
Najaar 2014 heb ik een eigen praktijk opgericht in Leusden, waar een gespecialiseerde handtherapie praktijk ontbrak. Ik woon zelf ook in Leusden met mijn man en twee zonen.
Registraties
samenwerking
Ik ben lid van de NVHT (Nederlandse vereniging voor Handtherapie), en natuurlijk ben ik
BIG
geregistreerd.
Ik werk nauw samen met diverse collega-handtherapeuten in de regio en met verwijzers (artsen).
Dierfysiotherapie
Als dierenliefhebber heb ik de 2-jarige post-HBO opleiding Fysiotherapie bij Dieren gevolgd. Ik ben sinds 2004 erkend dierenfysiotherapeut en na nog eens twee jaar doorstuderen ook paardenchiropractor. Ik behandel paarden en honden die problemen hebben met hun bewegingsapparaat. Meer leest u op Horse & Hound dierfysiotherapie.
© 2004 - 2023 Handtherapie Leusden